Hogyan tudom megoldani, hogy fehér maradjak nyáron is? És ha egy kicsit lebanrulok, akkor sok időbe telik, hogy újra fehér legyek?
Figyelt kérdés
2010. jún. 15. 21:07
1/12 anonim válasza:
Nem tuom, hogy mennyire igaz, de a 18-19 század arisztokratái kávészemeket rágcsáltak és citrommal mosták a bőrüket, hogy fehérek maradjanak.
2/12 anonim válasza:
Vegyél nagyon magas faktorszámú naptejet, lehetőleg 30, vagy 50-eset. Ha napra mész, akár 40-50 percenként kend le vele magad.(Ha szabadtéri rendezvényre mész, akkor különösen figyelj oda) Ha már megtörtént a baj,(lebarnultál) akkor ajánlom a dörzsölős felületű szivacsokat, hogy azzal fürödj. Minden fürdésnél jól dörzsöld át a bőröd, és három hét múlva már nagymértékű fakulás látható. Én kipróbáltam, és bevált. Azok akik lehülyéztek, hogy felesleges dörzsölni a bőrömet, utána csodálkoztak hogy tényleg bevált.
3/12 anonim válasza:
Próbálj főleg az árnyékban maradni. Más megoldás szerintem nagyon nincs, hacsak ez a kávés, citromos dolog igaz-e.
4/12 anonim válasza:
50es faktorszám és citromlevet keverni a tusfürdődbe. (fekete hajam van és előszeretettel néznek kisebbséginek, ha lebarnulok. bevált dolog. amúgy nincs bennem roma, cska keverednek az európai egyéb nemzetek...)
5/12 anonim válasza:
A Neutrogénának van 70 faktoros napteje.
6/12 anonim válasza:
minél magasabb faktoros naptej, mindig legyél árnyékban, akkor is, ha pl. az utcán sétálsz. én kb. 10 percet voltam kint pénteken (sulitól a mekiig meg vissza), és mégis lebarnult a vállam. ja, és 11 meg 3 között NE MENJ ki a szabadba!
7/12 anonim válasza:
Én mit meg nem tennék, hogy kicsit barnuljak:/ Hófehér a bőröm és nagyon utálom. Sokkal szebb a természetes barna, ne akarj fehér maradni, nyáron kicsit ciki szerintem:)
8/12 A kérdező kommentje:
Szerintem a barnaság a ciki. :P
2010. jún. 16. 11:00
9/12 anonim válasza:
Ciki a barnaság?Szerintem ezt hadd döntse el mindenki maga.Amúgy a kérdésre válaszolva, magas faktorszámú naptej, jó gyakran, zuhanyzás helyett fürdés.Csak pl. ez a fürdéses dolog, meg hogy ha erősen dörzsölöd magad a szivacsokkal, mind árt a bőrödnek.
10/12 anonim válasza:
attól h lekened magad 70-es vagy akárhányas nbaptejjel az nem a lebarnulás ellen van hanem a leégés ellen úgyh attól még barna leszel
am meg a barnaság egyáltalán nem ciki sőt szép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!