Szegeden melyik kozmetikában csinálnak füllyukasztást?
Figyelt kérdés
Szeretnék plusz lyukat lyukasztank a fülembe és nézelődtem, tatoo szalonokban elég drágának találom. Gondoltam talán kozmetikákban is megcsinálják ismer valaki olyan helyet ahol ezt is vállalják? Árakra is kiváncsi lennék és címre.2018. jún. 2. 18:43
1/3 anonim válasza:
Piercernél csináltasd! Higénikusabb, a szúrás nem roncsolja a szöveteket úgy mint a lövés
2/3 A kérdező kommentje:
Én simán csak cimpába szeretnék lövetni, annó az elsőt is egy kozmetikába csinálták és semmi gondom nem volt vele. Ezért gondoltam újra erre.
2018. jún. 2. 21:40
3/3 anonim válasza:
Épp a minap néztem piercingeseket Szegeden. A Wwitch Tattoo Studionak és a Sun City Tattoo & Piercingnek korrekt áraik vannak. A Wwitch Tattonál 2500, a másiknál 2 ezer a lobe piercing.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!