Csak én vagyok ezzel így? :D
Figyelt kérdés
Szeretnék műkörmöt, viszont félek megcsinálni/-tatni, mert nem fogom tudni leszedni. A saját körmömet akármikor levágom de annak kötelezően ott kell maradni. Tudom hogy hülyeség, de mindenkinek van valami kis őrültsége :D2018. máj. 28. 22:48
1/6 anonim 

válasza:

haha nekem is ez volt kb pánikrohamot kaptam tőle de mivel allergiás vagyok rá lejött egy hét alatt..:D
2/6 anonim 

válasza:

Szerintem nem kell ez, inkább vegyél valami csinos ruhát, nem értem a lányokat hogy mi a jó ebben a műkörömbe?
Nekem nem jön be.
20F
3/6 anonim 

válasza:

De lejön, vissza kell menni leszedetni, ha lenőtt
4/6 anonim 

válasza:

Szerintem gél lakkal kezd. Azt te is letudod szedni, vágni, ha mégsem tetszik.
5/6 anonim 

válasza:

Nem kell kötelezően ottmaradnia. Eleve olyan formát és hosszúságot választhatsz, amilyet csak szeretnél és érdemes belekalkulálni, hogy az kb. 3-4 hét alatt mennyit fog nőni és az nem lesz-e zavaró. Ha tetszik, akkor minden oké. Ha nem tetszik vagy kényelmetlen, akkor visszamész és leszedeted.... Ennyi. Az a lényeg, hogy ne ess neki otthon, mert könnyen szétreszelheted a körmödet és pláne ne állj neki feltépkedni vagy ilyesmi.
6/6 anonim 

válasza:

Egy ideje már nem divat a műköröm.
Növeszd meg a sajátod, és kend be gél lakkal.
Vagy kérj meg egy körmöst, hogy csinálja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!