Köldökpiercinget hogy cseréljem ki?
Figyelt kérdés
December 1.óta van meg és ki szeretném cserélni egy más színre. Nekem hamar begyógyult és kb.kétszer volt, hogy gennyezett még az elején, de az is hamar elmúlt azóta semmi baja nincs. Azt olvastam, hogy ha kicserélem könnyen felsérthetem es felszakítom a sebet.2018. máj. 24. 18:59
1/1 anonim 

válasza:

Alapos kézmosás után lecsavarod a golyót, kihúzod az ékszert. Én ilyenkor szoktam a hasamra fújni octeniseptet, az ékszert meg gyógyszertári alkohollal fertőtlenítem. Behelyezem az ékszert, kicsit még megfújkálom octenisepttel, aztán ennyi. Lehet, hogy nem szakszerű, de még sosem volt gond vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!