Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a fültágítók...

Mi a véleményetek a fültágítókról?

Figyelt kérdés

2018. máj. 23. 17:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
36%
Nekem 10mm-es van és sokan mondták már, hogy nekik alapból nem tetszik a fültágító de az enyém szépen néz ki. Általában tömött van bent és a fülcimpám sem torzult el. Azokat igénytelennek tartom amikor csak egy színes szilikon van bent vagy üveg amiben piros folyadék van és olyan hatást kellt mintha vér lenne.
2018. máj. 28. 22:49
 12/17 Őry Péter válasza:
31%
Nekem nem tetszik. Nem forr össze vagyis, ha megunod marad egy elég nagy lyuk a füleden
2018. jún. 1. 20:02
 13/17 anonim ***** válasza:
68%

Jajj de imádom,hogy mindenki akinek sosem volt fültágítója ennyire ért hozzá :D Képzeljétek,igenis összeforr. :) Nekem már többször is összeforrt mert pár napig nem raktam bele semmit. Aki pedig 20mm-körülire tágítja,és megunja,két perc alatt összevarrják neki,és kész. Nem kell betojni.

Különben sem nektek lesz rossz hanem neki.

Nekem elég kicsi,mindig tömöttet hordok,és nem nagyon látja senki,semmit nem jelent. Azt jelenti hogy nekem ez tetszett és ez kényelmes. Főleg azt szeretem benne amikor az ilyen konzervatív mamák sipítoznak. Sosem szeretnék ennyire szűk látókörű lenni,ez mindig egy jó emlékeztető :)

2018. jún. 1. 20:11
 14/17 anonim ***** válasza:
52%

Én nagyon szeretem, nekem is van, 20mm:))

18L

2018. jún. 8. 01:47
 15/17 anonim ***** válasza:
31%

Megértem ha valakinek tetszik és csináltatnia akar, de egy dolgot mindenkinek végig kéne gondolnia.

A fültágító kb olyan mint arc tetoválás, amit mindenki lát és bizonyos közegekben hátrányban fog részesülni a viselője. A arc tetocáváshoz hasonlóan hosszútávű hatásai vannak. Ahogy a tetoválást is ellehet drága és fájdalmas kezelésekkel tüntetni erre is van műtét.

Aki ezen gondolkodik legelsőnek kérdezze meg önmagától, hogy vállalni szerenté-e a következményeket élete végéig, mert most tetszik neki.

(Arc az tetkóhoz hasonlótottam, mert minkettőnek hosszú távú következményei vannak és jól látható nem eltakarható helyen vannak)

Amúgy semmi bajom sincs vele. Én nem rakatnékbe, de van akinek jól áll.

2018. jún. 13. 15:38
 16/17 A kérdező kommentje:
azért az arc tetkó kicsit más tészta, de alkartetkó is baj ahol baj.
2018. jún. 14. 12:16
 17/17 anonim válasza:

Nekem van egy 22mmes jópár éve. Sose untam meg és nekem tetszik. Eddig sose szoltak meg mert ált eltakarja a hajam. Ha volt is olyan eset h látszódott az emberek korulottem le se sz@rták :) egyszer hallottam hogy motyogott valamit valaki mellettem a fülemről , de kicsit sem érdekel a véleménye, másoké se érdekelt nem is fog soha. Nem miattuk s nem is a divat miatt hordom. Nekem ez tetszik és nem és Nem is fogom megbánni abban nyugodt lehet mindenki.

20/L

2019. jan. 16. 00:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!