Industrial piercing mennyire fáj? Lent a többi kérdés
Sziasztok szeretnék industrialt csináltatni és lenne pár kérdésem?
KB mennyi idő alatt gyógyul be?
Egytől tízes skálán mennyire fáj?
Kell utána valamivel kezelni?
Hány évesen csináltattátok?
Hol csináltattátok?
Előre is köszi a választ
15/l
KB mennyi idő alatt gyógyul be?
- 3-4 hónapot mondanak, de lesz az fél/1 év is..jobb esetben..
Egytől tízes skálán mennyire fáj?
- egyénfüggő, én személy szerint piszok jól tűröm a fájdalmat szerencsére így szúrásra mondanék egy 6-ost összesen, 3-3/lyuk...utána feszít, ég, fáj egy darabig, de miután szépen lekezeled magadnak otthon, szinte azonnal megnyugszik és utána csak érintésre, véletlen rántásra fáj...de akkor kegyetlenül..DE abszolút kibírható, csak nagyon oda kell figyelni, hogy mindig észben tartsd, hogy lehetőleg véletlenül se kapj oda pl hajad miatt vagy esetleg ha szemüveget viselsz azzal meg ne rántsd.
Kell utána valamivel kezelni?
- kell bizony!
Én személy szerint ajánlanám a 3%-os hidrogént (sebkezelő), hogy alkalmanként kipezsegtesd vele a szúrások helyét, de nem rendszeres napi használatra. Naponta viszont tökéletesen megfelel, ha egy kis tengeri sót egy kis vízbe feloldasz és azzal bőven átlocsolgatod (pl: felszívod ey fecskendőbe és többször átmosod vele), én ásványvizet használok, mert nálunk elég "érdekes" a csapvíz...a sós oldat után én még 1x-2x átöblítem tiszta ásványvízzel is, hogy a só esetlegesen nem maradjon benne vagy ilyesmi. Utána kicsit hagyom száradni, majd bekenem Tetran krémmel.
Hány évesen csináltattátok?
- 19 majd 23.
Hol csináltattátok?
- Westend Tattoo and Piercing, Bp (minden pc-met ott szúrattam/szúratom, máshová nem is mennék)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!