Miért a szőke nőket imádják a férfiak?
Figyelt kérdés
Mindenhol csak ezt hallani, hogy szőke így, szőke úgy, amúgy. Szerintem túl van misztifikálva az egész, semmivel nem szebb mint bármely más hajszín, sőt, igénytelen hatást kelt egy lenőtt, besárgult, vagy amikor az állagán látszik hogy szana szét van égetve a haj, de a lényeg, hogy szőke... én feketeként állandóan ezzel szembesülök, hogy a szőke a zsáner, a minden. Ahhoz képest ugyanúgy leszólítanak engem is, mint bármely más szőkét. Nem értem. A szőke már rég nem olyan különleges, dívás és egyedi mint régen.2018. máj. 17. 15:22
11/12 anonim válasza:
Én nekem a barna hajszín mindig is jobban tetszett. A szőke az valahogy nem annyira. Persze személytől is függ, de úgy általánosságba szimpatikusabbak számomra a sötétebb hajak.
F
12/12 anonim válasza:
Hátt gyerekek nekem full sötétbarna a hajam..ápolt ragyogó tiszta. Nyilván mindenkinek lehet véleménye. Szerintem egyes válaszolók túl értékelik a szőkéket kedves kérdező te pedig magyon le alacsonyítod. Nekem nagyon sok fiú haverom van. Mindegyik őszinte néha túlságosan..:D nekik a barna jön be azt mondják. Szerintem a szőke haj nem olyan szép mint a sötétbarna vagy fekete de mindenkinek más az izlése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!