Szerintetek 170cm-hez 49-50kg ideális, esetleg túl vékony, kicsit duci?
Félre ne értsetek mert Se nem akarok hízni, vagy fogyni én jól érzem magam így ahogy vagyok, de ettől függetlenül érdekel.
Előre köszi a véleményeteket bármi is legyen:)
Én is ilyen magas vagyok,mellé 45 kg. Amikor ezt meghallják,mindenki elborzad,ellenben ránézésre szerintem nem ilyen rossz a helyzet.
Sok évig táncoltam,most pedig edzeni járok. Vékony vagyok,de feszes,formás. Még fenekem és mellem is van (úgy ahogy:D). Ne számokban mérd magad.
Nem hiszem, hogy duci lennél ezekkel a számokkal :D
Egyébként látatlanba én azt mondom, hogy szerintem tökéletes, mindig is tetszettek a vékony lányok :)
Igazából nálam nem igazán van olyan, hogy túl vékony, ahhoz már nagyon betegesnek kell lenni. A számok, hogy ki hány kiló pedig hidegen hagy. Hiába mondja valaki, hogy többnek/kevesebbnek látszik - mérlegen kívül nem teljesen mindegy? Ránézek és az alapján döntök :) Ezért lenne jó egy kép :P De magadról nem is célszerű kitenni, viszont google az nagy segítséget tud tenni az ügy érdekében.
Mindenkinek megfelelni pedig nem lehet, így a vélemények(1x pozitívat, máskor negatívat kapsz) teljesen relevánsak. Végső soron pedig 1 embernek kell, hogy igazán megfelelni, és remélhetőleg neki az ideálja épp te vagy :D
Nem is akarlak látni hála az istennek. Megmenekülök egy szerencsétlen testképzavaros tini látványától. Hidd el, sokan vannak ezzel így, hiába mantrázzák a divatlapok a csontkollekciók képeit.
Ezt írtad: Előre köszi a véleményeteket bármi is legyen:)
Hát ez a véleményem. Fogadd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!