Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Már egy hónapja kontrollálhata...

Már egy hónapja kontrollálhatatlan falási rohamaim vannak, aminek következtében akár egymáshoz nem illő ételeket is összeeszem, mit tehetek?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez nem normális dolog, tudom, hogy ezt meg kell állítani, de nem tudom, hogyan. Az evések után fizikailag rosszul leszek, fájdalmaim lesznek. Amúgy nem vagyok depresszív alkat, de mostanában sok a problémám, úgyhogy ez talán bánatevés. Aki volt ilyen helyzetben, az mit tett ellene? Segítsetek!
2018. máj. 8. 15:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus?
2018. máj. 8. 15:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Kösz, nem. :)
2018. máj. 8. 15:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Én a helyedben azt csinálnám, hogy csak annyi kaja lenne otthon amennyit aznapra szánok. Nincs kaja nincs mit falni. A nasival nekem bevált. Régen raktároztam, most csak annyi van amennyit nem bánok meg, ha megeszem. Van, hogy nagyon kívánom, de aztán mivel nincs a közelben több belenyugszom :)
2018. máj. 8. 15:35
 4/5 anonim ***** válasza:
+ még annyi, hogy kisebb tányér, kisebb kanál. Esetleg evőpálcika. A falás sokszor azért van mert gyorsabban eszel minthogy kialakul a teltségérzés. Ezért többet eszel mint amennyit "bírsz". Ha lelassítod az evés folyamatát akkor az segíthet. A kisebb tányérnál meg az agy úgy kódol, hogy megettem egy tányér kaját. Mindegy, hogy mekkora tányérról van szó.
2018. máj. 8. 15:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes? Na persze ez nem feltétlen terhességi tünet de a terheseknek van sokszor h megkivannak minden hulyeseget, sokszor akár ehetetlen dolgokat 😁 és a mennyiség is néha sok.
2018. máj. 8. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!