Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy foltosodik a bőröm, de csak a felkaromon. Nagyon szépen lebarnulok, és egy két nap után elkezdek foltosodni. Nem olyan irtó durván, viszont látni. Ez volt már tavaly is, viszont talán ennyire nem. Nem tudom mi oka lehet, de engem nagyon zavar, hogy foltos a karom. És félek, hogy máshol is ilyen leszek egyszer. Lehet ellene valahogy tenni, vagy ez mi lehet? Esetleg valami spray-t használni napozás előtt?
15L
2018. máj. 7. 11:47
1/1 anonim válasza:
Google a barátod. Mi nem tudhatjuk, hogy pontosan hogy néz ki, keress rá a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!