Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik parfüm lenne ez?

Melyik parfüm lenne ez?

Figyelt kérdés

Nagyon elegáns illat. Baromi tartós (megállt mellettem a hölgy ezzel a keresett illattal és távozása után is éreztem). Fűszeres, mondhatni rá, hogy tömény szóval nem egy friss virágos illatról van szó. Tipikus üzletasszonyos, úrinős, ahogyszor éreztem mindig dekoratív nő viselte.

Az árát tekintve nem tartózhat az olcsó kategóriába.

2018. máj. 3. 23:58
 1/6 anonim válasza:
Így nagyon nehéz, millió parfümre ráillik a leírás, és persze kinek mi a jó illat, egy tipp: Kenzo Jungle
2018. máj. 4. 00:32
 2/6 anonim ***** válasza:

En ilyen no vagyok. Kosztumos dominans uzletasszony. Orulok adicseretnek.

Parfumjeim:

Kenzo Jungle

Yves saint laurent opium (barna uveges kotel van belul)

Laura biagotti roma

2018. máj. 4. 00:44
 3/6 anonim válasza:
Én az első válaszoló vagyok. Újra olvasva a kérdést, talán mégsem a Kenzo az. Sok mindent el lehet mondani róla, úrinős is, nagyon domináns, uralkodó jellegű, de ennek ellenére nem mondanám, hogy elegáns illat, mert valamennyire inkább tolakodó, fülledt és nem távolságtartó, kimért, mint ahogy azt egy elegáns illattól várnánk. Az eleganciától szerintem nagyon távol van.
2018. máj. 4. 01:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Thierry Mugler: Angel? Nekem ez ilyen "Dámás" nagyon szeretem. Anyu barátnőjének van ilyen kislány korom óta mindig ezt érzem rajta. Mindig elhatározom hogy veszek magamnak de valahogy még nem nőiesedtem fel hozzá pedig már 24 vagyok😂
2018. máj. 4. 08:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem Chanel? Nekem a Chanel Gabrielle parfümömre illik rá legjobban ez a leírás, de az nem "üzletasszonyos", viszont van a Chanelnek egy másik illata (sajna már nem tudom ez konkrétan melyik), amelyikre ez a leírás tökéletesen ráillik. (persze attól még nem biztos, hogy arra gondoltál, mivel ez még így sok minden lehet) menj be a Müllerbe vagy a Douglasba, és szagolj meg pár drágább parfümöt, vagy kérd egy eladó segítségét.
2018. máj. 4. 17:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez millió féle parfüm lehet. Az a baj, hogy akinek nincs rutinja a szaglászásban, annak minden, ami nem virágos, az fűszeres, pedig lehet bőrös, balzsamos, fás, stb.

Ha ilyen sokszor érezted, akkor sanszos hogy valami népszerűbb illat, Chanel no 5, Shalimar, Coco Mademoiselle, ilyesmik.

2018. máj. 4. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!