Mi folyik a füllyukamból?
Figyelt kérdés
1 hete csináltattam 1-1 új füllyukat és ápolgatom is viszont mikor néha megvakarom akkor valami nedveset érzek..attól félek hogy begyulladt de nem fáj meg semmi ilyesmi és kellemetlen szaga sincs, csak kezd zavarni hogy 'valami folyik'..2018. máj. 3. 20:23
2/5 anonim válasza:
Genny talán? Kenegesd alkohollal naponta kétszer, nem lesz senmi bajod, meg fog gyógyulni
3/5 A kérdező kommentje:
20:36 és az konkrétan micsoda?:)
2018. máj. 4. 17:06
4/5 A kérdező kommentje:
20:41 igen az volt, ma vissza mentem a piercingeshez mert kiszedtük a fülbevalót és a füllyukam akkora mint egy borsószem..undorító volt..vissza kérdetük az árát és elküldtük a p*csába..azóta vettem tetrant és azzal kell kennem..
2018. máj. 4. 17:08
5/5 A kérdező kommentje:
*kértük
2018. máj. 4. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!