Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A szülők hány éves korig...

A szülők hány éves korig mondhatják meg hogy milyen ruhákat hordjom a gyerek?

Figyelt kérdés
Pl megtiltják a koponyás ruhákat
2018. máj. 3. 19:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem kamaszkorig... amíg ők kisergetnek ruhát venni... de valóságban addig amíg nem tartod el magad. Amíg ők tartanak el téged, nincs saját jövedelmed, otthon laksz, addig tulajdonképpen mindenbe beleszolhatnak.
2018. máj. 3. 19:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Amíg ők veszik azokat a ruhákat.
2018. máj. 3. 20:04
 3/8 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam hogy a zsebpénzéből veszi, amit ő keresett.
2018. máj. 3. 20:08
 4/8 anonim ***** válasza:
De gondolom, a szüleinek köszönheti, hogy azon a zsebpénzen ruhát vehet. Ők tartják el.
2018. máj. 3. 20:12
 5/8 A kérdező kommentje:
Pl kaphatta egy ismerőstől, pénzt keresett valamivel, ösztöndíj
2018. máj. 3. 20:15
 6/8 anonim ***** válasza:

Attól függ, tudok olyan szülőt aki a 18 éves gyerekének se engedi a koponyás cuccot mer jaaaaaaj.

Anya jópár, úgy 13 éves korom óta csak akkor szól bele ha tényleg kirízó, túl sokat mutat vagy szimplán nem néz ki jól (ááááh igen, kísérletezős friss goth korszak.... sötét idők...)

2018. máj. 4. 06:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Nézd, erre törvény nincs, kizárólag a szüleiden és rajtad múlik. Ami a szülőket illeti, van aki már az óvodásának is engedi, hogy válasszon ruhát, más meg még a középiskolás gyerekeit is szigorúan fogja. Múlik azon is, mennyire és hogyan lázadozik a gyerek, illetve erre melyik szülő hogyan reagál (feladja, hogy beleszóljon, vagy még jobban bekeményít). Szóval ebben nem fog tudni neked más segíteni, mert ez nem olyasmi, amire bármiféle előírás lenne, amit a szüleidnek be kell tartani.
2018. máj. 4. 12:15
 8/8 Metionin ***** válasza:
100%

Szülő és gyerekfüggő. Én óvodás korom óta rinyáltam hogy kék és fekete ruhákat akarok ( a 2 kedvenc színem) de közölték hogy nem mert az fiús. Olyan 12 évesen kezdtem belázadni anyám ízlése ellen (pasztellszínű ruhák lányos mintákkal és mindig ugyanolyan színű a nadrág és a felső, lehetőleg 1 számmal nagyobb a kelleténél hogy 2 év úlva is jó legyen) de közölték hogy amíg ők tartanak el, addig kuss van. 16 évesen lett először "keresetem" (ösztöndíj) amiből megvettem az első nekem tetsző és végre méretben is megfelelő ruhákat. Azóta már minden ruhám fekete.

Én igazából nem értem ezt a nagy ruha-rinyát a szülőknél. Ha a gyerek megfelelő (nem lóg ki a segge, stb.) ruhát szeretne ami nem akadályozza a napi dolgaiban, akkor nem tök mindegy hogy piros vagy fekete vagy Barbie van rajta vagy koponya? Ha én utálom a Barbiet de lenne pl. egy 3 éves gyerekem aki Barbies felsőt akar akkor ne vehesse fel mert én utálom? Ne már. :D

2018. máj. 4. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!