Miért nem tudok egy jó képet csinálni?
Figyelt kérdés
Tudom nem minden a kozossegi mediarol szol de Instagrammon letoroltem az osszes fotomat,mert nem tetszettek lehet,hogy tobb mint 100 like jott ra de egyszeruen nem tetszettek és azota nem tudok egy jo selfiet kesziteni.Nem akarok csucsoritos,kinyomos fotot csak egy egyszerut.A mosoly nagyon rosszul all,a szemoldokom elhalvanyul a kepeken,videokon ergo olyan mintha ilyen 3mm-es szemoldokom lenne,a homlokom kicsit magas.Segitsetek legyszives 12/L2018. ápr. 30. 03:23
1/3 anonim válasza:
Nem tudom, tán mert fotós lesz belőled. Én mint amatőr, állítom különb képeket csináltam annak idején a kutyámról, mint rólam a fényképészek.
Ez egy jel kislány, fényképész leszel :D
2/3 A kérdező kommentje:
Lehet ez egy ironikus komment volt de ha nem akkor koszonom.Igazabol jol szerkesztek es fotozok sot imadod szerkeszteni es fotozni.Irhatok maganak?
2018. ápr. 30. 08:57
3/3 anonim válasza:
Rosszul zoomol a kamerád. Valami vacak telefon?
Beállítottad az arckép módot? Teljesen kinyújtva van a kezed? A youtubeon van egy csomo how to do a selfie videó, biztos segít.
Én csak tükörből tetszem magamnak amúgy, próbáltad már úgy? Esetleg ha ismerős fotózna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!