Testedzés miatt bicepszre lerakódott SZŐRT hogy lehet végleg eltávolítani? Nőként nagyon kínos, hogy olyan helyen nő ki, ahol még a férfiaknak sincs.
Figyelt kérdés
2018. ápr. 28. 11:02
1/7 anonim válasza:
Dehogyis, nekem pl. oda is nőtt.
2/7 A kérdező kommentje:
Mit tettél ellene?
2018. ápr. 28. 12:33
3/7 A kérdező kommentje:
Oké. Valaki más?
2018. ápr. 28. 13:15
4/7 anonim válasza:
Ez az, moderáljátok csak ki, gratulálok.
A következő történt:
- a kérdező megkérdezte, hogy mit tettem ellene
- mire azt írtam, hogy semmit, engem nem zavar
Tisztán, világosan, érthetően leírtam az álláspontom, a kérdező (második) kommentjére válaszolva. Nem ütközött semmiféle szabályzatba, nem volt benne semmi objektív kivetnivaló, és igenis releváns volt a kérdéshez. Még csak az sem indok, hogy más válaszra válaszoltam értékelés helyett, mivel ezt maga a kérdező kérdezte tőlem.
Ennyi a maximális, amit tehettem ezért. Felszólaltam a véleménynyilvánítás szabadságának megsértéséért. Ezt már valóban ki lehet törölni offolásért, viszont remélem van annyi mindenkiben, hogy legalább egy darabig itt maradjon. Részemről a témában végeztem.
5/7 anonim válasza:
A testedzéstől hogy rakódik le a bicepszre a szőr??? Magyarázd meg kérlek, mert úgy látszik hiába jártam orvosira.
6/7 anonim válasza:
Lehet az attól is ha szedsz hormont.
7/7 anonim válasza:
Nyilván nem az edzéstöl, hanem hormonokat szed a kicsike. Attol meg sehogy nem fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!