Fog látszódni a tablóképemen?
Hetfon volt a fotozas a suliba es pont eleg sok pattanasom volt
Ez fog latszodni vagy megszerkeszik a kepet?
Mit csinalnak a tabloval? (Elesitik,retusaljak?)

Fotós függő. Én tavaly estem át a gimis tablófotózáson. A mi fotósunk erős retus ellenes volt, azt mondta, hogy a természetes szépségünket akarja visszaadni. Csak ugye ő egy hiper-szuper kamerával dolgozott, ami a valóságban fel nem tűnő hibákat ordítóvá tette. A szemem alatt karikák jelentek meg amik max aprócska vonalak. Akkora nevetőráncom lett mintha 70 éve mosolyognék. És ezeket nem tűntette el, hogy látszódjon, hogy a “pimaszan fiatal” vagyok.
Emellett jött a természetellenesen húzzuk ki magunkat, döntsük be a fejet. Annyira “retust” megcsinált, hogy a fejem egyenes legyen, de így a testemet bedöltötte és púpom nőtt. Mindenki szépen kihúzva magát feszít a tablónkon, én ott görnyedek, mint egy vénaasszony.
Amint megkaptam méregdrágán ezeket a “fantasztikus képeket” csak egy alap automatikus javítással telefonon kijavítottam őket, visszaferdítettem és 1000x jobb lett. Ezeket nyomtattam ki a családnak.
De lehetett nálunk kérni valódi retust is plusz pénzért, esetleg kérd meg, hogy mutassa meg milyen lett a kép és kérd, hogy retusálják még neked, ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!