Így készülnek a szexi nők! Mit szóltok?
Szerintem ennyi erővel én is lehetnék címlapfotó lány, ha fél napig sminkelnének aztán photoshop. Mellesleg nem tudja valaki, h milyen program ez?
Ez egy Dove-os reklám, vagyis kizárt, hogy nem valami izét akarnak rádsózni ezzel a filmmel.
Én úgy tudom nekik volt ez a természetes szépség reklámjuk, csak hogy elhitessék a nőkkel, hogy ők is lehetnek szépek, ha Dove-os cuccokat vesznek.
És valóban vannak szép lányok (pl. Diane Kruger).
én smink nélkül is csinálok bárkiről címlapra való képet, csak jó fotó legyen róla...szal nekem nem kell bemutatni hogyan működik a szgépes utószerkesztés :D
"életművész"
:D Ez érdekes. Amúgy így az egész testet meg lehet csinálni gondolom. Fenék, cici, has, minden.
De miért nem választanak amúgy is szépet...? minden ego nélkül Ennél még én is szebb vagyok. Pedig elég kritikus vagyok magammal...
Ezt eddig is lehetett tudni.Photo shop.Mindenki lehetne címlap/plakát lány.
22/L
A videotól függetlenül ismerek nagyon sok olyan lányt aki van olyan szép, hogy akármilyen smink vagy photoshop nélkül címlapra kerülhessen..
Ez a videó meg már megvan vagy 5 éve, lejárt lemez..
A szépségért megkell dolgozni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!