Budapesten, az Asia Center-ben érdemes vásárolni?
Figyelt kérdés
Konkrét tapasztalatokra lennék kíváncsi, olyanoktól, akik járta, járnak oda ... vidéki vagyok, van 1 napom Pesten, el szeretnék oda menni szétnézni ... megéri? főleg cipőt vennék, elég problémás a lábam, vajon kapok vmi normális cuccot vagy naggyon gagyi kínai áruk vannak csak...? Árban drága vagy a "szokásos" kínai árak?2018. ápr. 20. 15:54
1/1 anonim válasza:
Én vettem már ott jó cuccokat, legutóbb pl egy műbőr hátizsákot 3000 ft-ert. Karácsony után vettem, azóta is hasznalom majdnem minden nap. Nyilván olcsóbban lehet mindent kapni, mintha márkás cuccot vennél. Cipőt annyira nem szoktam kinaiban venni, asia centerben konkrétan csak szalagavató keringőhoz vettem egy szép szandált, az nagyon kényelmetlen volt. Meg a legtöbb olcsó kínai cipő iszonyat kenyelmetlen (volt szerencsém ilyen sima vaszoncipohoz is). De van egy ilyen puha talpú edzocipom, azt nagyon szeretem, tök kényelmes :) és kb 3500 Ft volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!