Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Akinek van már a fülében...

Akinek van már a fülében porcban piercing, érzéstelenítették mikor szúrták? Nagyon fájt utána?

Figyelt kérdés
2010. jún. 12. 19:42
 1/6 anonim ***** válasza:

az egyik haveromnak úgy szúrták át a porcnál a fülét, hogy nem érzéstelenítették.

egy tűt átnyomtak rajta, és ennyi. iszonyatosan fájt neki. és még utána 1-2 napig :/

2010. jún. 12. 19:50
 2/6 anonim ***** válasza:

Természetesen érzéstelenítik.

Utána forró lesz a füled, mintha be lenne gyulladva, legalábbis nekem, de nem vészes, kb annyira fáj csak, mintha elvágtad volna a kezed egy kis helyen :)

2010. jún. 12. 19:51
 3/6 anonim ***** válasza:

nekem lőtték... sokan mondják az kockázatosabb de nekem nem lett semmi bajom :)

Kb ugyanolyan érzés mint egy szúnyogcsípés.

És utána nem tudsz egy darabig rajta aludni, meg lehet egy picit fáj ha beleakad a hajad vagy vmi, de elviselhető. :) Nekem kb egy éve van meg éés van h néha még fáj ha belekapok vagy vmi :D

14/L

2010. jún. 12. 19:51
 4/6 anonim válasza:
a bal fülemben 3, a jobb fülemben 4 lyuk van, de nem fájtak. Kicsi égető érzést éreztem a szúrás után pár óráig meg vörösek voltak, de aztán elmúltak. Inkább akkor fájt, mikor forgatni kellett egy pár napig, de akkor sem volt vészes. Egyszer beforrt az egyik lyuk és nem akartam megint fizetni érte, ezért a barátnőm szúrta át, akkor is hasonló volt az érzés.
2010. jún. 12. 19:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Tervezem, hogy csináltatok, de a köldök piercingem óta az ilyen szurkálós dolgoktól félek (egy napig levegőt venni is fájt)
2010. jún. 12. 20:09
 6/6 anonim válasza:
Nekem egy industrial került bele. És igen, fagyasztva lett, de azért kapaszkodtam.:D
2010. jún. 16. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!