Miért szúrja a nők szemét, ha valaki szebb náluk?
Anyám add el a házat, veled elszaladt ám a ló babám.
Mutass képet magadról, majd én lemeózlak.
Provokatív kérdés:D
Amúgy meg a nők ezen rivalizálnak és többet/jobban rivalizálnak mint a férfiak.
Férfiak egy egy területen szoktak, legyen ez sport vagy versenyszféra. A nők meg igyekeznek több területen:)
Üldözési mánia.
Kizart hogy az utcán bárki is beszoljon csak mert szép vagy.. pár nyalcsorgato pasin kívül.
Ugyan ez van nálam is.
Pedig az arcom átlag szerintem, a szemem kék, de nagy az orrom, a szám vastag, a hajam dús barna, na jó a testem nagyon okés, mert kondizom, de kicsi vagyok 164 cm.
Nem járok kihívó ruhákban, inkább elegáns, nőies a stílusom. Nem sminkelek, saját körmömet én lakkozom, saját a szemöldököm, szempillám, hajam.
És bámulnak, végigmérnek. Én nem is mindig veszem észre, akikkel vagyok azok mondják. Vagy kondiban a tükörben látom meg, mondjuk ilyenkor jó okos a bámuló, hogy nem jut eszébe a tükörben látszik.😂
Ezek főleg nők, akik sunnyogva lesnek.
A pasik... na azok kihívóan.
Mondjuk, ha észreveszem furának találom és az első gondolatom nekem is, hogy biztos valami gázt látnak rajtam.😂😂😂
Legyél laza, magabiztos. Ne görcsölj ezen. Régebben én is úgy voltam, mint te. Relax...
Szegeny gyks szep nok, mindenki oda van ertetek, de rossz az elet :((
Amugy hagyjuk mar, hogy azert neznek titeket, mert olyan szepek lennetek. Kaptam mar kepeket privatban “modell akarok lenni, mert szep vagyok” lanyoktol, es a leirasuk meg a valosag kozott nagy volt a kulonbseg. Itt barmit bekamuzhattok, hogy eloben mindenki megnez titeket, de nem biztos, hogy azert, mert vonzok lennetek. Az sincs kizarva persze, viszont ne szalljatok el.
Van, akit azert neznek mert csunya, van valami fura rajta.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!