Haj festés fiúnak?
Figyelt kérdés
Sziasztok 14 éves vagyok és a hajamat sötét kékre szeretném festeni csak az a baj ,hogy nem tudom hogy állna ,szerintetek?Azt mondták olyan lenne mintha meleg lennék,nos engem nem érdekel mások véleménye .Jut eszembe nem teljesen kék hanem egy Giffen láttam remélem segíteni fog ez:hogy egy gitár volt a fiú kezében és ah haja felül barna lejjebb meg olyan kék kis tincsek voltak ami tényleg nagyon jól nézett ki.2018. ápr. 13. 18:57
1/2 anonim válasza:
Szerintem előbb póbáld ki valami kimoshatóval.
2/2 anonim válasza:
"nos engem nem érdekel mások véleménye" - így már abszolút létjogosultságát vesztette a kérdés. Mellesleg tényleg meleges, de mivel téged nem érdekel más véleménye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!