Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit vegyek 20 ezer forintból?

Mit vegyek 20 ezer forintból?

Figyelt kérdés
normális válaszokat kérek
2010. jún. 12. 08:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kicsit pontosabban?:) Ruhát szeretnél-e inkább, vagy kozmetikumot, fiú vagy, vagy lány, hány éves... Pár plusz infóval könnyebb lenne.
2010. jún. 12. 08:22
 2/11 A kérdező kommentje:
fiu vagyok és nem tudom hogy mit szeretnék
2010. jún. 12. 08:26
 3/11 anonim ***** válasza:
86%
Semmit, jó lesz az később. Ilyen kérdés után max hülyeségre szórnád el. Ha nem kell semmi, tedd be a bankba.
2010. jún. 12. 08:40
 4/11 anonim ***** válasza:

Vehetnél valami kozmetikumot- bemész a Douglasba/Marionnaudba és vásárolsz valamit:)

Vagy vegyél ruhákat,ha elég nyári ruhád van,tartogasd szeptemberig amikor majd őszré és télre fogsz vásárolni ruhát,ha nincs elég nyári,akkor most vehetsz abból egy jó nadrágot/shortot vagy valami kiegészítőt(napszemüveg pl)

Ha ez a kettő lehetőség még nem ébresztette fel benned a vágyat,hogy elköltsd a pénzed menj be egy nívós kozmetikai szalonba,ami csak férfiak részére van(www.masculin.hu)

VAGY egy nívós fodrásszalonba(pl.:zsidró,hajas)

Többet már nem tudok ami a szépség&divat kategóriába tartozta:(

2010. jún. 12. 08:43
 5/11 anonim ***** válasza:
69%
vegyél egy nőt
2010. jún. 12. 08:56
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha nincs ötleted, miért kéne elkölteni? Tedd el, jó lesz ez majd később.
2010. jún. 12. 09:00
 7/11 anonim ***** válasza:

azt Te tudod, hogy mit szeretnél, én csak azt tudom mondani, amit én vennék belőle. XD

am egy converse-t a maradékot pedig félretenném :)

2010. jún. 12. 09:05
 8/11 anonim ***** válasza:
Pótold ki nekem a Chanel cipőt, amit szeretnék, már csak annyi hiáynzik éppen...:P
2010. jún. 12. 09:14
 9/11 anonim válasza:
Ha nagyon nem tudod hova tenni - és a kérdésedből, úgy gondolom, nincs semmiben hiányod - akkor add neki rászorult magyar gyerekeknek, vagy támogass vele valakit, akinek nagyobb szüksége van rá.
2010. jún. 12. 09:24
 10/11 anonim ***** válasza:
xd NORMÁLIS VÁLASZOKAT VÁR EGY ABNORMÁLIS KÉRDÉSRE XD DE HOGY?? FIÚ.LÁNY KOR ??
2010. jún. 12. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!