Vannak itt olyan lányok 18 alatt akiknek egy extrém fogyókúra miatt/után nem nőtt a mellük? Mivel indították be a növekedést?
Figyelt kérdés
Az a baj,hogy egy extrém fogyókúra miatt nagyon kicsik lettek a melleim,és már eltelt azóta fél év is,de semmit nem nőtt a mellem,bár menstruálok,de az alatt sem.Valaki tud valamit mondani amitől beindulna a növekedése?Nagyon kéne.. :(2018. ápr. 8. 10:56
1/3 anonim válasza:
Ez nem így megy. Egyedtől függ. A fogyókúrának szerintem nincs ehhez köze, van akinek szimplán később indul be a növekedés. Pl.: én 13 éves vagyok, de a mellkasom teljesen lapos. Viszont én úgy tudom, hogy a növekedéshez kell egy “kis felesleg” persze nem sok, épphogy egy kicsi. Lehet hülyeséget mondtam de én így tudom.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát nekem viszont az a baj,hogy egyértelműen arra vezethető vissza.Most is van egy nagyon kicsi,de iszonyatosan zavar,hogy ekkorák.És nagyon szégyellem őket.
2018. ápr. 8. 11:25
3/3 anonim válasza:
Szégyellened semmiképp sem kell, akkorák amekkorák. Egy normális ember pedig nem ezt fogja raktad nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!