Férfiak/fiúk, nektek mennyire jön be egy ilyen női frizura?
2018. ápr. 4. 20:41
12/20 anonim válasza:
Hát nem igazán jön be. Ha valaki néz olyan jól ki mint a modellek a képeken akkor elmegy, olyan alternatív érzést ad. Nem mondom hogy nem menő, de vonzónak tuti nem az.
Ha meg nem vagy modell akkor inkább úgy néz ki mint egy femináci. Azokat meg nagy ívben kerüljük.
13/20 anonim válasza:
De sok maradi ember van. Gondolom nektek a konty jön be.:DDD
14/20 Mádár0218 válasza:
Nekem bejön, van akinek nagyon jól áll, + a színes haj még hozzá tesz
15/20 anonim válasza:
Ez bizony nagyon megosztó, van akinek jól áll, de annak nagyon, van akinek nem, de annak borzalmasan. Ismerősömnek ilyen van, nagyon jól áll, mondjuk neki van egy stílusa, amihez nagyon passzol.
Szép archoz minden megy...:D
17/20 Miss Endzsi válasza:
Bi vagyok, de nem tetszik.
18/20 anonim válasza:
ez most komoly, hogy egy rövid haj ekkora érzelmi reakciókat vált ki? ez megosztó dolog? úristen, végtelenül szomorú lettem ettől a poszttól, főleg a feminácis kommenttől :(
19/20 anonim válasza:
Alapból a rövid hajjal nincs bajom de az ilyen felnyírt frizurák nem jönnek be. Nagyon vagány, képen még jól is néznek ki, de nekem nem kimondottan tetszik ez a stílus.
20/20 anonim válasza:
Nem jön be.Egy nőnek legyen hosszú haja és az legyen kiengedve.26f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!