Mi számít ha műörmöt akarok csináltatni?
Figyelt kérdés
Sajnos az én kézfejem eléggí izzadós...de nagyon szeretnék kicsit hosszabb műkörmöt csináltatni....nem baj ha ilyen a kezem vagy lehet ebből kifolyólag valami "hátrányom" így műköröm téren? Vagy esetleg mit lehetne csinálni hogy változtassak picit ezen a dolgon?2018. ápr. 3. 23:54
1/9 anonim válasza:
Nem zárja ki egyik a másikat. Nyugodtan csináltass,ugyan úgy fent fog maradni mint másnak
2/9 anonim válasza:
Az izzadós kéz befolyásolhatja a köröm tartósságát, mivel a körömlemez állandóan "ázik".
3/9 anonim válasza:
lereszeli a körmöd felületét ,utána zsírtalanítóval átkenyi,szóval fent fog maradni semmi gond nem lesz, a #2-es válaszoló nemjól tudja,vagy még nem járt műkörmösnél.
4/9 anonim válasza:
Vagy inkább 12 éve ebből él, és látott már ezt-azt a munkája során... az izzadós kéz komoly befolyásoló tényező. Viszont te nyilvánvalóan sosem tanultad a szakmát, tehát honnan is tudnád...
5/9 anonim válasza:
Akkora hülyeséget mondtál mint a ház. Elég baj ,ha abból élsz és ennyit nemtudsz, vagy csak szarul végzed a munkád. Nem lepődnék meg az írásod alapján. Számtalan embert ismerek akiknek izzadós a keze és semmit nem befolyásol a műkörmöt ugyan úgy fent marad. Persze ők profi műkörmöshöz járnak aki minőségi alapanyagai vannak. Nem jött mentekhez aki csak elkezdte csinálni végzettség nélkül mint te. Erről ennyit
6/9 anonim válasza:
Azt ajánlom a kérdezőnek,hogy profi műkörmöshöz menjen el ,ne valami iskolázatlanhoz és akkor fent fog maradni attól független ,hogy izzadós a kezed.
7/9 anonim válasza:
Maradjunk annyiban, hogy gőzöd sincs a szakmáról ;)
Nem azt mondtam, hogy izzadós kézre nem lehet műkórmöt tenni, hiszen nekem is van izzadós kezű vendégem, hanem azt, hogy BEFOLYÁSOLHATJA a tartósságot. Persze megfelelő szakértelemmel lehet tartós körmöket építeni ilyen vendégnek is, de mondjuk 10 körmösből talán 2 az, aki kèpes rá.
Tehát nem csak a körmökhöz nem értesz, de az értő olvasással is problémáid vannak :)
8/9 anonim válasza:
Csak nemtudsz érthetően fogalmazni :) nem állok le iskolázatlanokkal vitázni ;)
9/9 anonim válasza:
Érthetően fogalmaztam, csak tudni kellene olvasni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!