Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tavaszi parfümöt ajánlanátok?

Tavaszi parfümöt ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Olyat szeretnék, ami friss, de nem túlzóan zöld, és nem túl virágos. Kissé édes, de ha van benne némi fanyarság, az sem gond, viszont ne legyen púderes, vagy csak nagyon minimálisan.

Eddig tavasszal a Hugo Boss Boss Women-jét használtam évekig, de valami újra vágyom. Tudnátok pár parfümöt javasolni?

2018. márc. 24. 14:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Gucci Bamboo - zöldes-virágos, de nem túltolt

Bvlgari - Omnia Amethyst - orgonás tisztaságillat

Bvlgari - Crystalline - könnyed és légies

Chloé Chloé edp - tisztaságillat

J. Del Pozo Halloween Blue Drop - citrus

2018. márc. 24. 15:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ja és Nina Ricci Nina - édes-fanyar-almás, bájos illat
2018. márc. 24. 16:00
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket, a Bvlgari - Crystalline nem ismeretlen számomra, mikor még újdonság volt, akkor nagy hirtelen elfújkáltam belőle két 40 milis üvegcsével. :) Ha jól emlékszem az EDT változata sokkal finomabb illat, mint az EDP. Valamiért ő eszembe sem jutott, de most hogy eszembe juttattad, lehet, hogy visszatérek hozzá. Annak idején nagyon szerettem.

A Chloé-val próbáltam barátkozni, de nem illünk össze. A többit viszont kipróbálom valamelyik drogériában.

A Guccira nagyon kíváncsi vagyok, annak ellenére, hogy valami oknál fogva soha egyetlen kipróbált Gucci illattal sem tudtam megbarátkozni.

2018. márc. 24. 16:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Versace Versense!
2018. márc. 24. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!