Aki leszokott a körömrágásról: hogyan?
Évek óta rágom a körmöm, és nagyon csúnyák, szégyellem őket. :( Sajnos ez egy megszokás lett, unalomból is csinálom akár.
Próbáltam a keserű körömlakkot felkenni, de hát nem hatott szinte semmit...
Valami tipp? 16L

Velem is ez volt. En is sokaig ragtam. En se tudtam leszokni sokaig. Es en is probaltam a keseru lakkot rá :D
En azert tudtam abba hagyni a koromragast mert lattam hogy mas lanyoknak milyen szep a kormuk... es en is szepet es hosszit szerettem volna. Egyszeruen amikor lattam hogy mar hosszabb mint az ujjam mindig nezegettem es jo erzessel toltott el hogy hosszu... es azt nem akartam leragni hiaba nagy volt mar a kisertes.
Mindig gyorsan kilakkoztam utana hogy ne csabitson engem a koromlakk mented kormom... arra hogy leragjam.
17/L

Akaraterő. Meg aztán máshol vezesd le a feszültséget: rágózz, vagy sportolj, csinálj valamit, hogy ne unatkozz.
Hordj kesztyűt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!