Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Aki leszokott a körömrágásról:...

Aki leszokott a körömrágásról: hogyan?

Figyelt kérdés

Évek óta rágom a körmöm, és nagyon csúnyák, szégyellem őket. :( Sajnos ez egy megszokás lett, unalomból is csinálom akár.

Próbáltam a keserű körömlakkot felkenni, de hát nem hatott szinte semmit...

Valami tipp? 16L

2018. márc. 23. 18:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Velem is ez volt. En is sokaig ragtam. En se tudtam leszokni sokaig. Es en is probaltam a keseru lakkot rá :D

En azert tudtam abba hagyni a koromragast mert lattam hogy mas lanyoknak milyen szep a kormuk... es en is szepet es hosszit szerettem volna. Egyszeruen amikor lattam hogy mar hosszabb mint az ujjam mindig nezegettem es jo erzessel toltott el hogy hosszu... es azt nem akartam leragni hiaba nagy volt mar a kisertes.

Mindig gyorsan kilakkoztam utana hogy ne csabitson engem a koromlakk mented kormom... arra hogy leragjam.

17/L

2018. márc. 23. 18:44
 2/6 anonim ***** válasza:

Akaraterő. Meg aztán máshol vezesd le a feszültséget: rágózz, vagy sportolj, csinálj valamit, hogy ne unatkozz.

Hordj kesztyűt.

2018. márc. 23. 18:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Én 17 éves koromban szoktam le róla, addigra kb. 10 éve rágtam. Én is szerettem volna, szép, hosszú körmöket, mint amilyen más lányoknak, nőknek volt. Vettem néhány nagyon szép, nekem tetsző körömlakkot, amikkel motiváltam magam, hogy ha megállok, hogy pár napig ne rágják, megnő annyira, hogy kilakkozva szép legyen. Így is volt, akárhányszor emeltem a kezem a számhoz, mindig eszembe jutottak a szép körömlakkjaim, és sikerült :D Mikor először kilakkoztam, és szép, ápolt, viszonylag hosszú volt, akkor már éreztem, hogy vissza sem fogok esni, és úgy is lett. Azóta eltelt 10 év és viszolygok, ha arra gondolok, hogy valahány rágtam őket.
2018. márc. 23. 19:25
 4/6 Metionin ***** válasza:
Nekem is a körömlakk segített. 14 évig rágtam.
2018. márc. 23. 20:00
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2018. márc. 23. 22:40
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokáig rágtam a körmöm, még a műköröm meg a géllakk se tartott vissza, azokat is lerágtam. Aztán igazából sokszor volt szájsebem, meg mindenféle betegséget elkaptam, és féltem, hogy esetleg a kezemmel vittem be a számba a bacikat. Néha még mostanában is rágom a körmöm, bár a bőrömet inkább. Jó sebes is a körmeim mellett. De én "rossz szokást váltottam". Manapság inkább a számat rágom. Vagyis az ajkamat. Nagyon száraz nekem, és így a bőrt mindig letépem a fogammal. Viszont ami segített tényleg a körömrágás ellen, az pl. az, hogy ugye én film meg ilyesmi nézés közbe rágtam a legaktívabban. És inkább elkezdtem szotyizni. Sokáig kitart, jobb mint a chips emiatt, és addig is azzal foglalkozik a fogam, meg a körmömmel, meg a bőrömmel
2018. márc. 23. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!