Fiúk! Van itt olyan aki borotválja a mellkasát?
Figyelt kérdés
Esetleg ismertek ilyet,mi róla a vélemény?2010. jún. 10. 09:17
2/7 anonim válasza:
Ha "kilóg" a póló alól akkor maximum igazíts rajta, de nem ajánlatos borotválni, mert marhára szúr amikor újra nő, és csak erősebb lesz. Aki borotválja az meg amúgy is 'csög
3/7 anonim válasza:
párom 2x leszedte,merthogy átlógnak a szőrszálak a fehér pólóján...nyári 40 fokban pólóban volt kénytelen aludni,ugy szúrt,hozzábujni se lehetett...azota nem csinál ilyet...
4/7 anonim válasza:
Hát a gyanta egyszerűbb sztem....
Én személy szerint utálom a szőrös mellkast:S
19/L
6/7 anonim válasza:
sztem undorító a szőrös mellkas:S a nők is szőrtelenítenek, a férfiak is megtehetik. szerintetek nekünk nem szúr ott lent ha borotválkozunk és nő :O? hát rohadtul nem kellemes:D
L/17
7/7 anonim válasza:
nehogy leborotváld, hogy néz majd ki 1-2 nap után ha nő vissza
inkább gyanta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!