Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szeretnék szépségpötty piercin...

Szeretnék szépségpötty piercinget csináltatni csak attól félek hogy később zavarna az evésben stb. és beakadna a fogamba. Vagy ez csak addig tart amíg megszokom? És nem tehet kért a fogamba? Vagy ha véletlen ráharapok?

Figyelt kérdés
2010. jún. 9. 23:16
 1/5 anonim válasza:
Ha a belső vége hozzáér a fogadhoz, akkor bizony tehet kárt a fogadban. Viszont lehet kapni olyat, aminek az ékszer- része fém, és a hátsó talp szilikon. Az evésben zavar az elején. Nekem ajakpiercingem volt és mindig rágtam, ha koncentráltam. Nem is volt sokáig.
2010. jún. 9. 23:34
 2/5 A kérdező kommentje:
hát köszi a választ de nagyon elbizonytalanodtam!:(nagyon tetszik a piercing de annyi "rosszat"olvastam most róla, hogy tönkreteszi a fogat meg stb.
2010. jún. 9. 23:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha tetszik, csináltass egyet! Nekem már közel 5 éve van bent, és semmi baja a fogamnak, mert a legelejétől kezdve (ahogy az első is írta) csak szilikon szárút használok! Ez nem bántja a fogaimat. Az hogy evés közben beleakad a fogadba nem igaz! Nekem nem akad bele csak akkor tud a fogam mögé kerülni, ha óriásira tátom a számat :-D Amit azért nem szoktam csak úgy csinálni. :-D Véletlen meg végképp nem szoktam ráharapni. Én nagyon szeretem, és még egy jó darabig nem akarok tőle megválni.

2010. jún. 10. 08:04
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ mindenkinek!
2010. jún. 10. 10:21
 5/5 anonim válasza:
nekem csak 2 hétig van pötty piercingem amig begyogyul a seb, aztán patkópiercing lesz, amire nehéz ráharapni: )és 1 napja van bent azóta kb semmit nem ettem :P jó fogyókúra:D
2012. jún. 19. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!