Nektek a Vans Old Skool cipőtök meddig bírta?
Figyelt kérdés
Egy ilyen cipőm van. Osztálytársamnak körülbelül másfél éve van meg és eléggé szét ment neki. Nekem fél éve van meg és még nem vettem észre rajta hogy bárhol is kezdené megadni magát, mondjuk nagyon vigyázok is rá. Nektek ha volt ilyen cipőtök az meddig bírta?2018. márc. 12. 18:38
1/5 anonim válasza:
Nekem is kb 1,5 eve megvan. Nem hasznalom sokat, nehanapjan felveszem, ha megy az outfittemhez, es semmi baja jelenleg. Osztalytarsad azert valoszinuleg (szinte) minden nap hordja es nem kimeli nagyon
2/5 anonim válasza:
A sima 2 éve van meg és nincs baja, a platform fél éves.
3/5 anonim válasza:
1 éves lesz most, semmi baja, mondjuk nem is hordom minden nap. De a többi vansem is elég jól bírja.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2018. márc. 12. 21:59
5/5 anonim válasza:
2014 ota hordom, itt-ott szakadt de meg hordhato.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!