Nőtt már valamitől valakinek gyorsan a haja?
Figyelt kérdés
Mitől? Mennyit? Tapasztalatok..2010. jún. 9. 14:45
2/6 anonim válasza:
dabur amla hajolaj 2000 ft körüli a herbáriába több hónapig elég fényesebb,egészségesebb nem törik pedig festem vasalom+ gyorsan nő 2 hónap kb 4 centi
3/6 anonim válasza:
Szia!
Nekem a Tigi vitaminos samponjától 3 balzsamától.
Húsvét előtt voltam fodrásznál,akkor nyakközepig érő hajat (ami elől a az államig ért) vágott.Rá 1hónap 1 hét múlva mentem,akkor a hajam már a kulccsontomig ért elől,hátul meg úgy 5 centivel a vállam alá.Akkor kicsit vágott a végéből meg tett bele fokozatot,de asszem a jövőhéten elmegyek,hogy megint vágjon,mert a fokozat már majdnem lenőtt.
Mellesleg még a hajam sem törik.És előtte évekig növeszthettem a hajam akkor nem nőtt kb ennyit.
4/6 anonim válasza:
cinktabletta napi 5 alma és lazac
5/6 anonim válasza:
én táplálék kiegészítőt szedek, rengeteg vitamin van benne és nagyon zavar már, hogy olyan gyorsan nő:/ 2-3 hónap alatt lenövi magát, és undorító lesz >.<
6/6 anonim válasza:
2-3 hónap alatt lenövi magát--> szerintem annyi idő alatt mindenkinek:D:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!