Fül csiga piercing?
Szia szerintem is jobban jársz ha magadnak tágítod 2okból is:1.Olcsóbb
2.Így szépen lassan tudod saját magadnak és így érzed tapasztalod milyen esetleg amíg kicsit raksz be látod hogy áll tényleg akarod-e.
Ha esetleg Pesti vagy kökiben van fent egy Ajándék-Parfüm nevű bolt ott tudsz venni egész picitől(1.6mm) a nagy méretekig vannak alagutak(fa,műanyag,szilikon),csigák,tüskék és a legkisebb csigával(1.6) nagyon könnyű elkezdeni és olyan 300-500Ft között van én már egy éve ott veszem a tágítóim és árban nagyon olcsó de minőségben jó legalábbis én elégedett vagyok vele.Kérdésedre kicsit vissza térve ha pl veszel egy 1.6-os csigát utána már a kövi lehet 2 utána 3és voálá kész is a 3mm.Amire figyelmeztetlek ne rögtön durván gyorsan tágítsd szépen türelmesen.Esetleg masszázsolajjal,krémmel próbáld berakni. És ha begyullad a kamilla tea és tetran,bepanthen minden ilyesmi krém jó rá.Sok sikert hozzá remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!