Visszakapom a pénzt?
Pár hónapja vásároltam egy tamaris cipőt. Viszont annak ellenére, hogy nem sokat hordtam kilyukadt a talpa!
Hétvégén visszaviszem az üzletbe.
Van rá esély, hogy a cipő árát kapom vissza?
Eléggé csalódtam a márkában.
Nincs ráírva semmi ilyesmi dátum.
30 nap?! Az hogy lehet? Mikor a deichmannban 6 hónap és nem egy árban vannak
Dehogy 30 nap! Fél év vagy 1 év szokott lenni a garancia. A blokkon elvileg rajta van. Nézd át a fogyasztóvédelem honlapját a dologgal kapcsolatban.
Én egy karórát vittem vissza a vásárlás utáni 2. nap az üzletbe, ekkor kötelesek lettek volna vadiújra cserélni, ehelyett szervízbe küldték.
Hiába mondtam, hogy a fogyasztóvédelemnél megkérdeztem és TUDOM, hogy ki kell cserélniük, nem pedig szervizelni. Nem cserélték.
Erre fogtam magam, és amikor visszajött a szervizből ugyanaz az óra, csak javítva, panaszt tettem mindenhol ahol csak lehet.
Láss csodát egyből jött a neharagudjon elnéztünkvalamit nemúgygondoltuk email az üzletből, és hajlandóak voltak új órát adni.
Szóval járj utána és felkészülten menj oda mert hajlamosak átverni az embert.
Utána nézek! Köszönöm!
Ezen nem tudom mit tudnának javítani mert nem egy helyen jön be a víz rajta. :( de ezek után új se kéne nemhogy javítottan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!