Hogyan győzzem meg apumat? +bónusz kérdés
Figyelt kérdés
tetoválást szeretnék egy kevésbbé látható helyre (előre a hasamra) de apu nem nagyon akarja engedni. mit csináljak? :D egyébként szerintetek ha a vénuszdombomra tetováltatok egy pici valamit, az szép?2010. jún. 8. 23:36
11/15 A kérdező kommentje:
hát már kb 2 éve próbálkozom olyan negyedévenként :) nem fog zavarni, ha idősebb leszek. mindenki azt mondja, hogy akkor fogom megbánni. hát szerintem akkor az lesz a legkisebb gondom :) de köszi :)
2010. jún. 9. 01:14
12/15 anonim válasza:
Először is, hasra ne tetováltass. Egyrészt mert 18 éves vagy, a tested baromi sokat fog még alakulni,pláne ha szülsz is. Megnyúlik a bőröd, esetleg reped, ritka undorító női hason egy tetoválás,ami ugye még 60 éves korodban is ott lesz.
Másrészt, ez pedig az én egyéni vélemény, az icipici kis tetoválásoktól falnak megyek.Ha már valaki varrat, az legyen tetoválás.
Úgyhogy én kizárásos alapon inkább a piercingre szavazok.
13/15 anonim válasza:
az előzző már említette a hason ne dolgot! :) szerintem se kéne, vagy készülj fel rá, hogy ha egyszer babád lesz, utána le kell fedni, át kell dolgozni! egy terhesség alatt nagyon "szétfolyik" a tetoválás, mert megnyúlik a bőr, sőt, gondolj a stiákra! a te dolgod persze, ha mindenképp kell, vágj bele, de tudd, hogy az a tetoválás nem egy életre szól, mert biztos, dolgozni kell majd rajta egy baba után.
14/15 anonim válasza:
Apudat sehogy. Csináltasd meg, intim helyen úgysem látja. Ha más helyre csináltatod, akkor meg felnőtt vagy, és a tetoválás ellen már semmit se tehet. Az intim piercing nekem 8 ezer volt. Ékszerrel együtt. Mondjuk ez az ár BP-en felmehet olyan 10-12 köré is... De azt a Christina piercinget gondold meg. (Legalábbis azt hiszem olyat kérdeztél...) Az én szervezetem pár hónapon belül kidobta, és sokat szenvedtem vele, aztán végül kivettem. Mondjuk imádtam míg volt :) De hát ki milyen. Lehet neked nem lenne vele semmi probléma.
15/15 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat. nem icipici tetoválást szeretnék, hanem olyan közepes méretűt, nem televarratni akarom magamat. a piercingtől meg nem tartok ilyen szempontból, mert van a köldökömben és ott nincs vele probléma, bár ha azt mondod, hogy neked volt egy csomó és azokkal nem volt gond, de az intimmel meg igen akkor nemtudom :S
2010. jún. 10. 00:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!