Mit változtassak, hogy ne legyek büdös? Vagy mi változott vajon?
Két hónapja kezdődött, hogy iszonyú a testszagom. Kb úgy izzadok mint egy ló, szó szerint folyik, büdös vagyok.
Reggel alaposan fürdök, külön alaposan megmosva a hajlatokat, hetente radírozó tusfürdővel is. Deó azonnal, testápoló szintén. Törcsit két naponta cserélek(60fokon mosom)
Pamut alsóneműt hordok, mégis mintha bepálott volna(voltam dokinál, minden rendben odalent), nagydolgot is fürdés előtt intézem, onnan se eredhet a szag.
Két éve használom ezt a termékcsaládot(kallos), eddig nem volt ilyen bajom. Vegán étkezek, gluténmentes étrenden, nem kezdtem új gyógyszert, sima ásványvizet vagy teát iszok, ezekben nem változtattam.
És nem tudok rájönni mi lehet a gond. Tipp, tanács, trükk?
Nem lehet, hogy valamilyen vitaminhiányod lett a vegán életmódtól?
Egyébként a gluténmentes termékek sem feltétlenül egészségesek az adalékanyagok miatt.
Sajnos gluténérzékeny vagyok, nem kész kajákat veszek.
És ezért is szedek plusz multivitamint. Annyit csalok, hogy tojást, sajtot, és néha halat is eszek.
Köszi a tanácsokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!