Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit változtassak, hogy ne...

Mit változtassak, hogy ne legyek büdös? Vagy mi változott vajon?

Figyelt kérdés

Két hónapja kezdődött, hogy iszonyú a testszagom. Kb úgy izzadok mint egy ló, szó szerint folyik, büdös vagyok.

Reggel alaposan fürdök, külön alaposan megmosva a hajlatokat, hetente radírozó tusfürdővel is. Deó azonnal, testápoló szintén. Törcsit két naponta cserélek(60fokon mosom)

Pamut alsóneműt hordok, mégis mintha bepálott volna(voltam dokinál, minden rendben odalent), nagydolgot is fürdés előtt intézem, onnan se eredhet a szag.

Két éve használom ezt a termékcsaládot(kallos), eddig nem volt ilyen bajom. Vegán étkezek, gluténmentes étrenden, nem kezdtem új gyógyszert, sima ásványvizet vagy teát iszok, ezekben nem változtattam.

És nem tudok rájönni mi lehet a gond. Tipp, tanács, trükk?

2018. febr. 27. 21:05
 1/5 anonim válasza:
100%
Hormonális problémák?Egy vérvétel megmondja.Valahol olvastam,hogy ilye esetekben hatásos a fenyőszappan.
2018. febr. 27. 21:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy lelki eredetű a dolog? Stresszesebb időszakban én is nagyon izzadok, nekem a solutio antisudorica vált be, heti 1x használom, de eleinte gyakrabban kell ha jól emlékszek.
2018. febr. 27. 23:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy valamilyen vitaminhiányod lett a vegán életmódtól?

Egyébként a gluténmentes termékek sem feltétlenül egészségesek az adalékanyagok miatt.

2018. febr. 28. 15:37
 4/5 A kérdező kommentje:

Sajnos gluténérzékeny vagyok, nem kész kajákat veszek.

És ezért is szedek plusz multivitamint. Annyit csalok, hogy tojást, sajtot, és néha halat is eszek.

Köszi a tanácsokat

2018. márc. 1. 04:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor nem vagy vegán. Csak vega (vegetáriánus) de az se nagyon mert a hal is állat!!!
2018. márc. 2. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!