Utángyártott parfüm oldal?
Sziasztok!
Utángyártott parfüm oldalakat tudtok nekem irni? Köszönöm szépen!
Igenis létezik ilyen.
Nem tilos forgalmazni, en is ilyen üzletben dolgozom 3 éve es jó pár ellenőrzést végig csináltam az üzletben, és igen is nagyon jó minőségű, 80% illatanyagot tartalmaz!
Lenyege ennyi hogy aki utanzatkent megcsinalta, mas néven futtatja.
Pl. : bi-es la bella vita, eredetikent, lancome - la vie est belle!
Hamis ami tilos.
Nálunk pl. nincs Jennifer Lopez parfüm, azt keresném mielőtt megrendelem 20.000Ft-ért.
Kérlek mielőtt megszólalsz legyél tájékozottabb a dolgok felől!
Ha nem látnád leirtam NINCS JENNIFER LOPEZ parfumunk :D ne velem kotekedj,ahogy pl beyonce sincs, mert nem olyan kereslett, hogy megerje a havi rendelest, de tajekozodj es ne engem kérdőjelezz, meg hogy minek kell ilyen, ha itt dolgozom, amit mar leirtam.
Ha erdekel a parfüm komarom-Esztergom megyeben megtalalod, es megmutatom. Privatba leirom a telefonszamom es johetsz, sőt meg egy tájékoztatót is adok a parfumunkrol, mivel engedellyel működünk ;) sőt hivatalos számlát is adok, hogy "eau de parfum" utángyártott parfumot vasaroltal. :)
az nem utángyártott, hanem UTÁNZAT
amugy
parfumutanzatok.hu
Kedves Utolsó! Mint irtam, itt dolgozom, ilyen helyen.
A megnevezés egy dolog, de bárhogy nézed utangyartják ,azaz hasonlót adnak ki. Utánzat az megint más dolog! Ne keverjük ! Köszi a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!