Füllyukasztas Budapesten. Hol érdemes?
Nemrég kezdtem gondolkozni, hogy kilyukasztanám a fülem, esetleg fülpiercinget is csinálnék, de kicsit tartok a begyulladástól és a fájdalomtól.
Akinek van fülbevalója, és 10enéves korában csináltatta,, kérhetnék élménybeszámolót? (Pozitív, negatív is jöhet)
És hol ajánlanátok, hol csináltassak?
Köszi előre is
Odamész bárhova, és 2 perc alatt megvan. Kb ennyi a nagy élmény.
Nem igazán értem a kérdést, a füllyukasztás nem agysebészet és nem arcfelvarrás, nem kell hozzá semmilyen szaktudás csak egy készülék meg fertőtlenítő meg fülbevaló.
:DD
Oké, nem vagyok egy nagy szakértő, de ilyesmi választ vártam
A Claire'st nem ajánlom!
Nekem 2012 végén, 12 évesen lövettük ki ott a fülemet. Enyhén asszimetrikus lett, az egyik épp olyan magasra került, hogy már nem illett bele normálisan egy akasztós fülbevaló.
Előző vagyok:
... és egyáltalán nem akart begyógyulni, hiába követtem, amiket mondtak. Nem is emlékszem pontosan, mennyi idő, de talán 1-1,5 év is eltelt, még mindig gyulladt volt szinte folyamatosan, szóval inkább kivettem és hagytam benőni.
Most újra szeretném kilövetni, vagy inkább szúratni, ezért is vagyok ennél a kérdésnél is, tudom, elég régi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!