Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Igénytelennek tartod, aki...

Igénytelennek tartod, aki olcsó kozmetikumokat használ?

Figyelt kérdés

Érzékeny bőröm van, egyedül egyfajta teljesen natúr BB krémet (Alverde 1200Ft) visel el, emellé szoktam szempillaspirált feltenni (Astor).

Egyéb kozmetikumokból (sampon, arclemosó, arckrém, tusfürdő) az alábbi márkákat használom: Avon, Garnier, Mixa, Nivea

Illetve hajpakolásból szintén egy olcsóbbat, ami teljesen natúr összetevőkből,gyógynövényekből áll. Átszámítva 300Ft, de ezt külföldről (Oroszország) szoktam hozni.

Nem állunk rosszul anyagilag, (havi 100 ezer szabadon elkölthető összeg áll a rendelkezésemre magamra), és emiatt már volt, akitől megkaptam, hogy költhetnék többet magamra, nem igaz, hogy nem telik.

2018. febr. 18. 12:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tartom. Mindenki olyat használ amilyet akar,senkire nem tartozik.
2018. febr. 18. 12:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezek teljesen normál áras, jó termékek. Senkinek semmi köze hozzá.
2018. febr. 18. 13:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne már, az olcsó az a Lora, meg Xin Sun Tug, meg ezek. :D Nincs semmi baj ezekkel, és nem is ez számít. Láttam már nőket full ABH, Urban Decay, meg Dior sminkben... Hát volt akin sokat nem javított. Más lány meg essence sminkekből olyat csinál, hogy megszólal.
2018. febr. 18. 14:05
 4/4 Metionin ***** válasza:
Dehogy. Mindenki arra költ amire akar (tud). Van egy csomó jó olcsóbb sminkmárka, a drogériák sajátmárkás tisztálkodószerei pedig sokszor jobbak mint a drágák. Aki meg beszólogat, neki nincs aját dolga hogy a másával foglalkozik?
2018. febr. 18. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!