Lányok, mennyire jön be nektek egy tetovált pasi?
Figyelt kérdés
Magamból kiindulva: jobb lábam bokától térdig tele van kígyókkal meg koponyákkal, melkasomon is koponya, bal felkaron Son Goku (Dragon Ball Z mesefigura).2010. jún. 7. 12:38
1/12 anonim válasza:
ez a sráctól függ, van akinek jól áll, van akinél borzalmas ...
2/12 anonim válasza:
az én szerelmemnek a két karja van tele varrva. és nagyon tetszik. de valószínűleg őt akkor is szeretném, ha nem lenne tetoválása. tehát ez nem ettől függ. szerintem.
3/12 anonim válasza:
nekem nagyon tetszenek, alapból eléggé érdekel a téma. (testmódosítás, stb:D) de izé, a son gokudat nincs kedved megmutatni?:D (csak érdekel, tényleg..:D)
4/12 anonim válasza:
én undorodom tőle, de van, akinek bejön
22L
5/12 A kérdező kommentje:
nemtudom lefényképezni mindig elmosódik, elég xar telefonom van, (2Mpix) de ebből a képből lett kidolgozna:
persze csak a goku figura.
2010. jún. 7. 14:19
6/12 anonim válasza:
Engem nagyon vonz ha illik a pasihoz, és szép igényes tetoválása van. :)
Viszont nagyon eltud undorítani az ha valakihez nem illik, vagy amatőr tetoválása van.
M-L17
7/12 anonim válasza:
én imádom a tetkókat,...persze ebből kifolyólag a tetkós pasikat is.De ebbe nem tartozik bele a kopaszfejű állatok természetesen ..:D
de ez a dragon ball kicsit erős..:D
18/L
8/12 anonim válasza:
már a minta is epic!!:D köszi, hogy megmutattad:D
9/12 anonim válasza:
nekem nagyon bejön:) persze akkor a legeslegjobban ha illik hozzá:)
na és ha ízléses, szép tetoválásai vannak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!