Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek mi számít leginkább?

Fiúk! Nektek mi számít leginkább?

Figyelt kérdés
A külső vagy a belső szépséget nézitek elsősorban? Mit vártok el egy lánytól? Kíváncsi vagyok a véleményetekre :)

2018. febr. 5. 19:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Engem is erdekel.
2018. febr. 5. 19:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Olyan hülye kérdésnek tartom ezt. Mindkettőt nézem, nyilván először a külső szépség számít, azt látom meg elsőre. Ha meg elkezdek ismerkedni egy csajjal utána kell az is hogy a személyisége is bejöjjön. Sok mindent elvárok, főleg hogy adjon magára (külsőre pl sportoljon rendszeresen, ne mellőzze a higiéniát, öltözzön ízlésesen, belsőre legyenek céljai, elképzelései, legyen empatikus, határozott, talpraesett)
2018. febr. 5. 20:13
 3/9 anonim ***** válasza:

Mindkettő.

Ha kifejezetten ronda, akkor a belsőjét sincs kedvem megismerni, meg nem is vonzana.

Ha gyönyörű, de sekélyes, buta, üresfejű, idióta, akkor az sem boldogítana, hogy szép.

Legyen számomra vonzó és találjuk meg a közös hangot.

2018. febr. 5. 20:13
 4/9 anonim válasza:

Szia :) én mind2 nézem mindig nekem nagyon sokat számit az ha egy lány rendes és normálisan tud kommunikálni az emberekkel és nem egy idegbeteg állat (sajnos ismerek egy pár ilyet ) de viszont nyilván a külső is számit a megjelenése,ápoltsága (ápoltságon belül alap higéniára gondolok :D ) ettől is függ hogy mennyire vonzódom hozzá (külső )

15/f

2018. febr. 5. 20:16
 5/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok egyettértek az elöttem lévőkkel :)
2018. febr. 5. 20:17
 6/9 anonim ***** válasza:
15f érthető, hogy azt is nézed, a lány mennyire tud kommunikálni, ha már te nem tudsz :D
2018. febr. 5. 20:48
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2018. febr. 5. 21:05
 8/9 anonim ***** válasza:

A külső megfog, a belső megtart. Lehet elcsépelt de így van.

Nekem mindkettő fontos, hiába néz ki jól ha az alapfunkciókon kívül (lélegzés, táplálkozás, anyagcserefolyamatok) semmi másra nem képes. Sajnos rengeteg ilyen van.

De fordítva is igaz, hiába rendes ha nem jön be a külseje, maximum barát lehet.

2018. febr. 5. 21:06
 9/9 Dudka Geri válasza:
Külső megfog , a belső megtart , a szex hozzáláncol
2018. febr. 7. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!