Jó illatú Paris Hilton Just me parfüme?
Relatív. Kinek mi a jó. Szerintem hülye a kérdésed, de ez az Én véleményem.
Ha meg csak azért vennéd meg, mert hú, Paris Hilton♥, annak semmi értelme, mert ha az illata Neked nem tetszik, akkor nem vagy önmagad. Menj el, szagizd meg, ha tetszik, vedd meg. Ilyen egyszerű.
A.
Nem ismerem az illatàt,de ha màr ajànlhatok valamit,akkor ajànlanàm a christina augilera elsö parfümjét(fehér üveg -fekete csipkeminta)
Nekem bejött,és bàr a neve Christina augilera,arànylag olcso.
De a Naomi Campbell is örök kedvenc marad.
"Kedves" A.!
Kinek mi a hülye, számomra a válaszod a hülye, reméltem, mindenki tudja értelmezni a kérdésemet, ugyanis tudom, hogy a jó fogalma relatív, én arra lettem volna kíváncsi, hogy egy személy hogyan gondolja, neki jó-e?!
És nem csak azért venném meg, mert hú, Paris Hilton♥, hanem csak kíváncsi voltam, ugyanis ahol élek, ilyen parfümöt nem is lehet kapni! Hiába szagolgatnám... De te csak szagolgasd magad, ha nem vagy képes normális választ írni.
De ez az én véleményem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!