Hogy tudnám magam rendbe szedni?
Elsősorban érdemes sport mellett életmódot váltani. Én az inzulinrezisztens (IR) diétát javaslom. Ha beírod, hogy inzulinrezisztencia 160gramm blog, akkor egyből kidob egy tök jó bloggert, vannak face csoportok, recept könyvek (Torok Eszter viszlat cukor es feher liszt), de dietetikusok is tudnak segíteni, de mindenkeppen csak mas által ajánlott, magandokihoz menj, mert sok rossz van. Penz függvénye, hogy hogyan kezdesz hozza, ha nincs pénzed, akkor neten olvasgathatsz róla. Azert ezt a diétát javaslom, mert orvosok által kidolgozott, cukorbetegseg elkerülésére való eletmodvaltasnak használják inzulinrezisztensek, én is igy érkezem es fogytam le 15kg-ot.
A sport es a diéta mellett, ha elkezdesz igényes lenni ezekre, akkor kedved lesz ugyis majd egyre tobb dologban változtatni. Kezdeskent ez mar nagy lépés es lelkesiteni fog, ha egyre jobban nézel ki. Ha ez a lépés megvan es fogytal es izmosodtal, akkor gondolkodhatsz a következő lepeseiden.
Utana akar egy stylist is megkerhetsz, hogy segítsen nőies ruhákat keresni (azt hiszem a Corvin plázában van ilyen ingyenes szolgáltatás - a honlapon tudod megnezni, de talan a Creamnek is.
Majd meglatogathatnad a kozmetikusodat es a fodraszodat. A kozmetikusnál rendszeres visszatérő vendége lehetnel szemöldök es bajusz es egyeb gyanta miatt.:D Az arcodat meg elkezdheted ápolni, megfelelő kozmetikumokkal (szepsegreceptek weboldal segitsegkent jo), megfelelő ápolás utan pedig vehetsz akar olcsobb catrise sminkeket. Csak a legszuksegesebbeket: Alapozó, bronzosito, korrektor, pirosito, ruzsok, koromlakk,púder,stb.
Ha tobb penzed van, akkor olyan üzletekben is tudsz vásárolni, ahol meg segítenek is a színek kiválasztásában. A dm nem ez a kategória, de én youtuberektol tanultam. Sminksuli pl hasznos lehet. Ha nekem lenne pénzem, akkor általam kedvelt sminkesek oktatására elmennek.:)
A 3-as milyen kis cuki 😚
Én adok magamra, de ezt olvasva, olyan kis kedves lány lehetsz, hogy még a kedvem is jobb lett 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!