Gardróbcsere oldalon vásároltam, elutaltam a pénzt, viszont valamelyik eladó azóta nem válaszol és azt a ruhát is leszedte az oldaláról amit meg szerettem volna vásárolni. Most mit tegyek?
5 eladótól szerettem volna vásárolni. Még sosem vásároltam itt. 5ből 2 csomag megérkezett időben.
Egy eladó akinek elutaltam a pénzt azóta nem válaszol amióta utaltam (kb egy hete).
Egy azt írta, hogy pénteken fogja tudni feladni (ez előző hét szerda fele volt).
Az egyik meg egy hete írta, hogy feladta a csomagot de még az sem érkezett meg.
Akkor amiket már feladtak kb pénteken vagy egy hete akkor azokra még van esély hogy megérkeznek? Vagy át lettem verve?
Aki nem is válaszol azzal mit lehet kezdeni? Csak a neve meg a számlaszáma van meg..
Kérlek segítsetek ha már jártatok így vagy éretek hozzá! Köszönöm! 18L
Most tanultad meg egy eletre, hogy ELORE NEM UTALUNK. Senkinek, a sajat anyanknak se.
Az allitolag feladott csomagok meg odaerhetnek, pentek ota csak 2 munkanap telt el (hetvegen nincs posta), de amelyik nem is valaszol, az bizony atvert.
Valamelyik írta, hogy postán maradó csomag lesz. 2 csomag hibátlanul megérkezett. A postástól kérdeztük és dobnának a ládánkba értesítést ha érkezett postán maradó csomag de eddig se csomag se értesítes.
Az egyikről már végleg lemondtam. De amelyiket pénteken adták fel vagy egy hete arra még van esély hogy meg fog jönni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!