Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen gyorsan forrhat be?...

Milyen gyorsan forrhat be? -kifejtem-

Figyelt kérdés

Múlthéten, ha jól emlekszem, szerdán gazdagottam egy fül piercingel (fent, a gorbuletnel lett belove)

Eddig semmi gondom/bajom nem akadt vele, teszem azt; nem fajt, nem gyulladt be. Am ma reggel a hajam a fulbevalo kore csavarodott, es csak nehezen tudtam kiszabaditani..Valamennyi ott maradt, mert nem lettem figyelmes azokra, es pikk-pakk, delutanra szepen be is gyulladt a fulem, es persze faj is rendesen. Azota kamillaztatassal felpuhitottam, es mivel egyetlen megoldasnak az igerkezett, ha kiveszem es ugy tavolitom el a hajcsomot..hat megtettem, am most nem tudom visszatenni a fulbevalot. Egyszeruen nem tudom kivezetni... Nem is okorkodnek en ezzel megkockaztatva, hogy megjobban begyulladjon, ha nem felnek attol, hogy beforr. Azt olvastam, hogy par nap alatt regeneralodhat olyan szinten a szovet, hogy a fulbevalot mar nem tudom visszatenni. Hat ez az en remalmom, ugyanakkor varni is szeretnek, amig a gyulladas csokken. Valoban igaz ez? Mit volna most okos tennem? -Fogyatekos vagyok, magamtol ra nem jovok-

A valaszokat elore is koszonom, az ekezetek mellozeseert pedig elnezest! :)

#fül #piercing #help..idk
2018. jan. 30. 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, hogy pár nap alatt benő a füled. Legalább is nekem volt olyan, hogy évekig nem volt a fülemben semmi, és nagy nehezen mégis be lehtett rakni a fülbevalót. Volt bene ilyen fura anyag, ami dugó szerűen bevonta a helyét. Nehéz volt bele rakni, mert ugye addig nem volt úgymond "tágítva" a fül, de aztán ennyi.
2018. jan. 30. 22:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A porc önmaga lassan, de a bőr gyorsan.

Egy, nem lövetünk porcba, oda szúratni érdemes csak. Miért? Mert a lövés eltörheti a porcot, azon felül sokkal lassabban gyógyul. A pillangókapcsos fülbevalót 2 éven át felejtsd el, mert arra nagyon rátekeredik a haj. Barbell minimum.

Legokosabb azt tenned, hogy lekezeled alaposan betadinnal, vagy orvosi alkohollal, és hagyod szépen begyógyulni. Vársz legalább 2-3 hónapot és utána elmész és átszúratod normális, rendes helyen. Ajánlom a titán száras két végén golyós barbell ékszert alapnak. Gyógyulási idő 6-24 hónap, de panaszmentes lehet már 1-2 hónap után is. Ezen 1-2 hónap alatt kerüld a kiáztatásást, illetve a vegyszerekkel és kozmetikumokkal való érintkezést.

2018. febr. 1. 06:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Igazán köszönöm, próbálom megfogadni tanácsát! :)
2018. febr. 4. 17:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha friss szövetről van szó, az akár pár óra alatt is elkezdhet összeforrni. Egyébként betenni lassan kell, az ujjadnak a kivezető nyílásnál kell lenni, hogy érezd, hogy jó helyre vezeted kifele. Ha el tudod kezdeni berakni, akkor még van esély, viszont tényleg érezned kell, hogy merre viszed.
2018. febr. 4. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!