Milyen gyorsan forrhat be? -kifejtem-
Múlthéten, ha jól emlekszem, szerdán gazdagottam egy fül piercingel (fent, a gorbuletnel lett belove)
Eddig semmi gondom/bajom nem akadt vele, teszem azt; nem fajt, nem gyulladt be. Am ma reggel a hajam a fulbevalo kore csavarodott, es csak nehezen tudtam kiszabaditani..Valamennyi ott maradt, mert nem lettem figyelmes azokra, es pikk-pakk, delutanra szepen be is gyulladt a fulem, es persze faj is rendesen. Azota kamillaztatassal felpuhitottam, es mivel egyetlen megoldasnak az igerkezett, ha kiveszem es ugy tavolitom el a hajcsomot..hat megtettem, am most nem tudom visszatenni a fulbevalot. Egyszeruen nem tudom kivezetni... Nem is okorkodnek en ezzel megkockaztatva, hogy megjobban begyulladjon, ha nem felnek attol, hogy beforr. Azt olvastam, hogy par nap alatt regeneralodhat olyan szinten a szovet, hogy a fulbevalot mar nem tudom visszatenni. Hat ez az en remalmom, ugyanakkor varni is szeretnek, amig a gyulladas csokken. Valoban igaz ez? Mit volna most okos tennem? -Fogyatekos vagyok, magamtol ra nem jovok-
A valaszokat elore is koszonom, az ekezetek mellozeseert pedig elnezest! :)
A porc önmaga lassan, de a bőr gyorsan.
Egy, nem lövetünk porcba, oda szúratni érdemes csak. Miért? Mert a lövés eltörheti a porcot, azon felül sokkal lassabban gyógyul. A pillangókapcsos fülbevalót 2 éven át felejtsd el, mert arra nagyon rátekeredik a haj. Barbell minimum.
Legokosabb azt tenned, hogy lekezeled alaposan betadinnal, vagy orvosi alkohollal, és hagyod szépen begyógyulni. Vársz legalább 2-3 hónapot és utána elmész és átszúratod normális, rendes helyen. Ajánlom a titán száras két végén golyós barbell ékszert alapnak. Gyógyulási idő 6-24 hónap, de panaszmentes lehet már 1-2 hónap után is. Ezen 1-2 hónap alatt kerüld a kiáztatásást, illetve a vegyszerekkel és kozmetikumokkal való érintkezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!