Ha kicsit ledolgoznátok a felesleget, illetve szálkásítanátok magatokat, akkor nagyon jó alakotok lenne! Nekem az nagyon tetszik, hogy mindkettőtöknek szép ívelt csípője van, csak tényleg szebben mutatna laposabb hassal, kicsit vékonyabb combokkal.
2010. jún. 6. 15:18
12/23 anonim válasza:
mozogni kéne, meg feszesedni, mindkettő elég duci. a jobb oldalinak előnytelen ez a felső, mert totál lapos benne..
2010. jún. 6. 15:20
13/23 anonim válasza:
hájas combok és has, nagyon kis mellek - nem tetszik
fogyni kéne és sportolni jó sokat!
2010. jún. 6. 15:22
14/23 anonim válasza:
Tényleg rettenetesen előnytelen az a pici fekete felsőrész.
Az alakotok is elég rémes, nem ártana átállni egészséges étkezésre meg sportolni, tornázni minél gyakrabban.
2010. jún. 6. 15:39
15/23 anonim válasza:
Én ennél jobban nézek ki, de már én is elkezdtem kondizni...
2010. jún. 6. 15:58
16/23 anonim válasza:
Szerintem olyan 12-13 évesek lehettek, mert nagyon látszik, hogy ezek gyerektestek..
Egy baráti tanács: Még most kezdjetek el sportolni, mert fiatalok vagytok, később már csak roszabb lesz.
Jahm és aekete fürdőruha felső tényleg nagyon előnytelen..
2010. jún. 6. 16:09
17/23 anonim válasza:
"Két formás lányt látok, jó fürdőruciban. Csak így tovább lányok, nem kell mindenkinek piszkafának lenni"
Na , ez azért egy kicsit nagyon túlzás volt..
A saját érdeketekben lányok, sportoljatok!:)
2010. jún. 6. 16:12
18/23 anonim válasza:
SPORT napi szinten és diéta
2010. jún. 6. 18:14
19/23 anonim válasza:
fiatalok lehettek 15-16 ,de már kövérek vagytok szerintem ,túl húsosak a korotokhoz képest,mozogni kéne!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!