Ebből a fogadd el magad dologból csak a normál testalkatú nők jönnek ki rosszul?
Újabban hódít a fogadd el magad, mindegy, hogy 40kg vagy vagy 140. Ezzel nem is lenne baj, csakhogy míg a két végletet támogatják, az átlagos alkatú nőkön veri le a port mindenki.
Az ilyen vékony lányok a többség ideálja elvileg, ezzel semmi baj nincs, szép teste van:
De amióta hódít a "fogadd el magad", a duci lányokat nevezik átlagosnak, az átlagosakat meg ducinak.
Ugye egyre több az ilyesmi alkatú plus size modell:
Az ilyen lányokra már nem szabad azt mondani, hogy duci, mert az sértés.
Az átlagos lányokba, akik se ducik, se vékonyak, azonban simán bele lehet kötni, mert értük nem kampányol senki.
Rengeteg ilyen alakú lány kapja a bántást itt is meg az életben is, hogy fogyni kéne, miért nem olyanok, mint az első kategória.
Illetve az átlagos kategória mintha megszűnt volna, helyette jött a husi.
És mikor vagy husi?
Ha nem vagy sportos, se karcsú, se plus size.
Ha ilyen vagy:
És ha nincs mibe belekötni, akkor jön a "de hát ez olyan egynes, mint egy oszlop" (ezt konkrétan Kim K alakjára szokták mondani itt), vagy "egy fiatal lány legyen XS"
Miért nincs olyan opció, hogy mindenki fogadja el magát?
Akit linkeltél szerintem bőven nagy segge van nekem tudna sportosabb lenni ha van rá igény.
Akkor nem tudom mi a bajod ha te vékon yis vagy aszéles csípőt és a nagy mellett nem hinném hogy plasztikázzák max a melméreteden tudnál változtatni de szerintem fogadd el magad de tényleg.
Sportolj élj egészségesen ennyi amit tudok javasolni.
Arra lennék kíváncsi, hogy pontosan milyen hátrányt is szenvednek az átlagos alkatú nők?
A mindenki fogadja el magát dolog ott bukik, hogy sokan el sem akarják magukat fogadni. 10-ből 9 nőtől azt hallom, hogy nem fogadja el magát. És ezek a nők mind sorban kapják a bókokat és a elfogadást, mégsem hajlandóak saját magukat elfogadni. Így miről beszélünk?
Nem értem a problémádat.
Én is a kötes kategória vagyok ( se nem sovány, se nem dagi- azaz nagy mell, van csípő, van derék, van alakom!), és köszönöm, nem is kívánok se gebe, se dagat lenni. Én pl nem cserélnék az utolsóval semmi pénzért, nem lennék xs-es.
(Voltam tiniként lapos és vékony is btw, örültem, mikor elérkezett apubertás kor és lett mellem, popsi, combom :D)
Ahogy én tapasztaltam, a pasiknak sincs ezzel gondja.
Egyébként meg más-más embernek más-más ízlése van.
Van, akinek a vékony apró lánykák jönnek be, van akinek a nagyobb cici nőiesebb formák.
Sőt, van, akinek a husosabb molettebbek.
Ja és pasiban neked kizárólag egyféle testalkat jön be?
Nekem pl volt már, hogy sovány pasi tetszett meg, volt, hogy normál.
26N
Egyébként meg vicces hogy a formás,nőies homokóra alkatot ( nagy cici, derék, comb, popsi) ÁTLAGOSNAK hívod, miközben szerintem a többség rohadtul örülne ha lenne egyáltalán alakja a testének.
Értem ezalatt, hogy az utcán sokan inkább túlsúlyosak és kb elfolynak, vagy soványak. Formás alakja egyik szélsőségnek sem nagyon van általában.
Utolsó, csak pillants itt rá a válaszokra:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Szerintük ez alak pl egyenes, oszlop
Akkor most olvasd el azokat a válaszokat, akik szerint Kim király csaj.
Még mindig áll a kérdésem: Arra lennék kíváncsi, hogy pontosan milyen hátrányt is szenvednek az átlagos alkatú nők?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!