D-s kosárméret egy 15 évesnek?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és 75D a kosárméretem. Rendszeresen sportolok, 58 kg vagyok és nagyon zavar, hogy (szerintem) nagy a mellem. Sokan mondták, hogy majd megszokom és h örüljek neki mert mások meg kitömik magukat, de egyszerűen nem megy és nem szeretem magam miatta. Szerintetek ez nagynak számit? Illetve, titekez zavarna-e fiúk? És hogy tudnátok elfogadni ezt?2018. jan. 23. 21:38
11/17 anonim válasza:
# 2/11
Nyugodt lehetsz, hogy nektek, pasiknak nem fog képet küldeni a kérdező a melleiről!
Álmodozni lehet...
Vagy tudok egy jobbat neked...
Szépen beírod a google képkeresőbe, hogy "75D mell" és...
Tádáááá!!
Ki ad neked egy csomó képet!
12/17 A kérdező kommentje:
173 centi magas vagyok, és köszönöm aválaszokat :)
2018. jan. 24. 20:22
13/17 anonim válasza:
Nagyon szexi lehetsz. Az az igazság, hogy úgy megciciznélek minden nap, hogy a kezem elfáradna tőle!!
14/17 anonim válasza:
ma 20:38
Mást bögyöréssz!
Ne a kérdezőt!
Azért vagytok itt, pasik, hogy más lányok mellein csillapítsátok szexuális étvágyatokat?
Vagy mi van veletek?
Hogy ilyen gusztustalan, alpári kommenteket írsz a kérdezőnek, azzal nem vagy előrébb, hapsikám!
Kedves nénikéd melleit fogdosd, ne a másét!
Ha az enyémet fogdosnád, egy betyáros nagy csattanós pofont lekavarnék neked!
15/17 anonim válasza:
de azért lepontoz a sok marha :D:D
16/17 anonim válasza:
Szerintem te a kérdező vagy egy másik felhasználó névvel, vagy vele együtt fogalmazzátok a válaszodat, ha nem bírod hogy ilyen válaszok is jönnek, ne írjál ki kérdést!!!!
17/17 anonim válasza:
téves , én az vagyok aki a lány magasságát megsaccolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!