Szerintetek a "rétegesre" vágott vagy az egyenletesen hosszú haj a szebb, nőiesebb?
Az egy vonalba eső hajvégek rövid hajhoz jobbak, hosszúhoz kevésbé ajánlom, hacsak nem ritka a haja.
A réteges vágás sokat segít a hosszabb hajak kifésülésében.
Nekem combközépig ér, rendszeresen karban tartom s ritkítom.
Rengeteg stílusú és hosszúságú hajam volt, tüsizhetőtől a mostani hosszig. (4,5év alatt növesztettem le kulcscsonttól)
Fodrásznak kezdtem tanulni, de nem igen jött be maga a szakma; váltottam.
Saját hajamat kb 10éve magamnak csinálom, még ha le is szakad a kezem pár pózba...nem bízok többet fodrászban. Külön sztori ><
Nőiesség nem itt kezdődik. :)
Mindegyik vágás szép a maga módján.
S vannak kifejezetten egyszerű és szexi hajviseletek.
Pl nagy csattal felcsatolva, lelógatva mint a copf.
Ami visszataszító s undorító, amikor ott a flancos frizura, de zsíros-korpás ...
Pasiban is látni olyan fejeket...
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Nekem jelenleg kb. mellig érő (kiegyenesítve kicsivel alá) érő, hullámos, kócosodásra hajlamos hajam van. Az arcformám ovális, vagy kicsit talán hosszúkás (nem igazán tudom meghatározni). Próbáltam megnöveszteni egyenletesre, nagyjából sikerült is, de valahogy mégsem vagyok elégedett az eredménnyel.
Nekem akkor ajánlottabb lenne a réteges frizura?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!