Van itt olyan bátor, aki a teljes intim területet epilálja? Ha igen, akkor mennyire fáj mondjuk egy láb epiláláshoz képest?
Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 19:58
1/5 anonim válasza:
én epilálom előtte be kenem krémmel és utána is elégé fáj de legalább nem kell borotválni 3naponta
2/5 anonim válasza:
Én egyszer próbáltam.. Hát rohadtul fáj... Én inkább megmaradtam a sima fazongyantánál. Azt összeszorított fogakkal ki lehet bírni :)
Bár tudok olyat, aki magának szedi és egyáltalán nem fáj neki. Szóval egyéne válogatja.
3/5 anonim válasza:
pl én.
de nem hiszem, hogy ehhez nagy bátorság kellene :D:D háát kb fél éve kezdtem akkor még írtóra fájt. amúgy mindenképp rövid szőrön próbáld. olyan 3 mmesen. akkor még csak részenként csináltam, mert egybe tuti nem ment volna xD mondjuk megcsináltam 1 négyzetcentit, aztán csináltam egy 20 perces "pihenőt" és így folytattam.most már egyáltalán nem fáj, és kb 10 perc alatt megvan az egész :)
16/L
4/5 A kérdező kommentje:
Hű, hát ez az utolsó jól hangzik :D baromira félek, de lehet, hogy megpróbálom :S köszi a válaszokat!
2010. jún. 5. 22:51
5/5 anonim válasza:
HEHE,én is pihenős módszerrel dolgozom,nekem sajnos az epilátor csak intim részen és hónaljban vált be,így nem tudok viszonyítani lábhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!