Az, hogy karakteres valaki arca jó vagy rossz tulajdonság? Fontos a leírás!
Tehát azt a jelzőt kaptam(mint régebben már többször is) ma az arcomra, hogy karakteres. Aztán most már nagyon érdekel a dolog, hogy ez jó vagy rossz tulajdonság. Az arcom ovális, gyémánt alakzatú. Széles a járomcsont(arccsont), az állcsontom nem annyira. Szemből talán egy kicsit szélesebb, oldalról pedig hosszabb az orrom(bár azt mondják illik az arcomhoz), és van benne egy törés, nem túl nagy csak amekkora kell(azt mondják ez szexi). A homlokom lejt(tehát nem egyenesen), az állam pedig egy kicsit bentebb van, mint kellene(fogszabályzó kellene igazság szerint), de nem vészes, tehát annyira nem észrevehető. Tehát kíváncsi lennék arra, hogy ez a karakteres jelző jót vagy rosszat jelent, mert mindig csak azt hallom, hogy karakteres, karakteres, karakteres. Ez mit takar? Ez most jó vagy nem?
Hasonlóan nézek ki mint ez a két srác(főleg az első):
A te arcodat lenne jó látni, így leírás alapján nehezebb elképzelni. Az első képen lévő férfi arca számomra nagyon ijesztő. A második nagyjából rendben van. De a karakteres arc valóban jelenthet jót is, rosszat is. Ha gondolod, küldj képet és megmondom.
27N
Van egy srác, aki nekem tetszik és eléggé hasonló arca van, mint a képeken lévőknek -talán az elsőre hasonlít jobban ő is-.
A karakteres arc jelenthet jót és rosszat is, de én pozitívnak tartom...bár nekem mindenki, aki "fura" az inkább vonzó a maga módján. Én azt, akinek ferde az orra, vagy más "defektje" van, egyedinek tartom és lehet attól vonzó a személy.
Nekem is mondják, hogy karakteres az arcom, de megkaptam azt is, hogy -talán a relatív arci szimmetriám, nagy szemeim, teltebb ajkaim miatt- androgün(két-nemű/nemtelen) az arcom, bár szerintem pasis vagyok.
Örülj neki, hogy egyedi arcszerkezeted van és ne izgulj amiatt, hogy ki, mennyire tart téged vonzónak. Szerintem nekem tetszenél leírás alapján, de nem tudom, hogy ez fordítva is igaz lenne e, mivel én srác vagyok. :D
Nekem az tetszik,ha egy fiúnak karakteres az arca,az egyedivé teszi.
Egyébként valaki tudja a nevét annak, aki a 2. Képen van?
Louis Garrel
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, várom mások véleményét is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!